zachte kracht door diepe ontspanning. 
.

even voorstellen… !

                                                                                 foto by: Saskia de Wal

 

 

Freya Hering HypnoBirthing practitioner , kraamverzorgende & Integral Pelvic Therapy practitioner

 

Mijn hart gaat uit naar een heel bijzonder moment in het leven; het moment van geboorte. De zwangerschap, de bevalling en de tijd erna zijn van enorm belang in het vormen van een nieuw mensenleven.

Ik geloof er dan ook ten diepste in dat de manier waarop wij onze kinderen verwelkomen in het leven bepalend kan zijn voor de manier waarop zij hun levensweg zullen volgen. Als moeder heb ik het wonder van de geboorte al drie keer zelf mogen ervaren en iedere keer heb ik meer geleerd.

In mijn werk als kraamverzorgende heb ik talloze ouders rondom de geboorte mogen begeleiden en ondersteunen. Mij viel op tijdens het werk dat alle ouders, ongeacht leeftijd, etnische of sociale achtergrond een wens delen; ze willen het allerbeste voor hun kind. Maar ook dat zij zich vaak niet bewust waren van de vele mogelijkheden en keuzes die ze hebben om de geboorte van hun kind zo positief mogelijk voor zichzelf en hun kind te laten verlopen.

Zoekend naar een methode of visie om ouders hierbij te kunnen ondersteunen is Hypnobirthing op mijn pad gekomen. Hypnobirthing gaat ervan uit dat door diepe ontspanning tijdens de bevalling het proces van geboorte rustig, kalm en positief zal verlopen.

Door het zelf toe te passen heb ik de enorme voordelen hiervan onmiskenbaar aan eigen lijf en dat van mijn kinderen ervaren. Een geboorte die rustig, soepel en zonder complicaties verliep, en een ontzettend tevreden en kalme baby waren het resultaat.

 

Ik heb de opleiding tot Hypnobirthing practitioner afgerond bij het Hypnobirthing Institute opgericht door Marie Mongan. Ik ondersteun in mijn cursussen ouders bij het maken van bewuste keuzes omtrent zwangerschap en bevalling en reik tools aan om vol van ontspanning en vertrouwen de geboorte tegemoet te gaan waardoor deze zich op een natuurlijke wijze kan ontvouwen en tot een intens mooi en bijzonder moment kan worden.

Ik wens jullie van harte een Blije Geboorte toe!

en: In februarie 2019 heb ik de opleiding Integral Pelvic Therapy afgerond. Meer informatie over deze keuze volgt! 


 

 
 
 
 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info